Nieuws archief

Laatste Nieuws Archief


Het nieuwe deel van de documentaireserie Typisch gaat over Hulst in Zeeuws-Vlaanderen, drie weken lang elke maandag tot en met donderdag rond 19:15 uur op NPO 2. Geluidsnabewerking: Amaranthstudio. AndersVoordat je het doorhebt passeer hier je de Belgische grens, maar de bewoners van Hulst voelen zich zeker geen Belg. De mensen voelen zich echter ook Lees verder »


Circus Noël

30/04/2019

De bekende jeugdserie heeft nu een film! Wanneer Karo samen met haar circusvrienden op het punt staat mee te doen aan een belangrijk circusfestival, gebeuren er vreemde dingen. Hun deelname komt in gevaar en ook hun vriendschap staat op het spel. Kunnen ze het circus en hun vriendschap redden? regie: Denis Bots, productie: Phanta Basta Lees verder »


Verward

24/03/2019

‘Verward’ laat het leven zien door de ogen van een ‘verward’ persoon, grotendeels gefilmd door de persoon zelf. De film toont ook de worsteling van buren, woningcorporaties, hulpverlening, wijkagenten en rechters. Hoe om te gaan met iemand die geen hulp wil voor zijn waanideeën, en die zijn leven leidt in een gewone wijk? Is hulp wel mogelijk? Lees verder »


Jezus van Nazareth

16/12/2018

In opdracht van de EO mag Amaranthstudio de audionabewerking en sounddesign van een 4 delige documentaire over Jezus van Nazareth maken. Kefah Allush onderzoekt het leven van Jezus. Hij reist hiervoor af naar de gebieden waar Jezus geleefd heeft. Het is ook de geboortegrond van Kefah zelf. Hij bezoekt de plekken waar Jezus heeft rondgelopen. Lees verder »


Topdoks

16/10/2018

In het stoere medische kinderprogramma Topdoks laten presentatrice Rachel en dokter Elbert zien hoe geweldig je lichaam werkt, maar ook wat er gebeurt als het soms misgaat. Ze nemen je mee naar de spoedeisende hulp, doen verschillende testen in het Topdokslab en ervaren zelf hoe het is om patiënt te zijn. In Topdoks volgen Rachel Lees verder »


King of the Court

12/10/2018

King of the Court veranderde de studio in een Hawaiiaans beach veld voor de King of the Court wedstrijden voor de Media Brothers.


Typisch…

20/09/2018

Een serie over de belevenissen van bewoners op een plek in Nederland voor en door EO en BNN/VARA. De lijst groeit: Typisch Tuinzigt, Typisch Tubbergen, Typisch Katwijk, Typisch Bloemenbuurt, Typisch Klarendal en in samenwerking met Hens Zimmerman: Typisch Oosterend en Typisch Zevenkamp.


EO

21/06/2018

Voor de EO maakte ik vele afleveringen van: De Kist, Adieu God en Cafe Lazarus, levensbeschouwelijke gesprekken voor op de late avond.


Goud!

24/04/2018

100.000 bezoekers voor De Wilde Stad!!


Nederlandse Soaps

08/01/2018

GTST, Nieuwe Tijden en De Spa –  ter ondersteuning van soap-specialisten Pieter en Jeroen Philips dialoog montage en voorbereiding van de sfx en atmosferen gedaan.


« Pagina 1, 2, 3 ... 7, »